placeholder

placeholder

Help de yappanezen 
naar de eindmeet

In tijden van COVID-19 waar wandelen en padellen tot nationale sporten zijn gekroond, dagen we de yappanezen uit voor een sportieve challenge van een heel ander kaliber.

Niet zomaar een challenge, wel eentje voor het goede doel. Met deze challenge brengen we yappanezen dichter bij elkaar én steken we kwetsbare kinderen en jongeren een hart onder de riem dankzij Een Hart voor Limburg.

Hoe kan ik helpen?

placeholder

Het gegeven: 10.000 

Geen 10.000 luchtballonnen of stappen, maar kilometers. De challenge is simpel, op papier dan toch. We dagen onze yappanezen uit om samen 10.000 kilometer te sporten. Fietsen, lopen, wandelen of kruipen (voor wanneer het niet meer gaat) zijn allemaal toegelaten.    

De periode om deze challenge te voltooien: 1 juni tot en met 11 juli. Dat zijn 41 dagen, of anders gezegd 243km sport per dag.

Wat als onze yappanezen de challenge halen? Dan hangt er uiteraard een beloning aan vast én een eerste donatie richting Een Hart voor Limburg.

Ons doel

Vanaf maart 2020 bleven alle yappanezen in hun kot. Ook onze Yappa-cultuur ging jammer genoeg even in quarantaine. E-peritieven, digitale koffieklatsj, online  Yappa cribs, Piet Kusters in Google Meet, allemaal goed en wel. Liever die zalige ochtendkoffie met enkele vroege collega's, dat pintje op vrijdag met iedereen erbij of een straffe teambuilding!

Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Tijd om als team Yappa samen voor één doel te gaan, volledig coronaproof uiteraard.

Koppel daar nog eens het goede doel van Een Hart voor Limburg aan en de yappanezen lopen al warm. Wat zeg ik, heet zelfs. En dat (warm) lopen, zal van pas komen. ;-)

placeholder

"Run when you can, walk if you have to, crawl if you must; just never give up!" Dean Karnazes

placeholder

Wat is de beloning?

De impact van Corona op ons welzijn is niet te onderschatten. Velen vielen zonder sociaal contact, anderen konden enkel terugvallen op hun knuffelcontact of moesten afscheid nemen van iemand. 

Voor kwetsbare kinderen en jongeren zijn dit herkenbare struggles. Daarom willen we hen graag een Yappa-hart onder de riem steken.

Wanneer we de Yappathon tot een goed einde brengen, doneert Yappa alvast de eerste €1.000 aan Een Hart voor Limburg. Uiteraard blijven de yappanezen niet achter met lege handen.

Na het behalen van de magische 10.000 km krijgt iedere yappanees een collectieve uitblaasdag. Om even stil te staan bij de afgelopen periode, maar vooral ook om vooruit te kijken naar betere tijden.

placeholder

placeholder

Je kan onze Yappathon integraal volgen via onze sportclub in de app Strava . Af en toe een virtuele kudo geven, zal zeker geapprecieerd worden. Maar waar het echt om draait, is onze steun voor Een Hart voor Limburg. Wanneer we de challenge behalen, doen wij alvast een flinke duit in de zak. 

Maar ook jij kan een donatie doen! Groot of klein, dat bepaal je zelf. Want zelfs met de kleinste gift, kan jij al een lichtpunt zijn voor kwetsbare kinderen en jongeren. Klik op onderstaande knop en ga naar  onze donatie-pagina . Na afloop van de Yappathon maken wij het eindbedrag bekend!

Ja, ik wil doneren

PS: Giften vanaf 40 euro zijn voor 45% fiscaal aftrekbaar!
Het attest ontvang je automatisch na je gift. 

placeholder

Yappathon is een initiatief van Yappa bv , een digital agency uit Bilzen. Yappa bedenkt, bouwt en boost digitale oplossingen op maat van organisaties met een groeimindset.